Associació d'ajuda a persones saharauis amb discapacitat

Projectes en marxa

Des de L’associació d’ajuda a persones saharauis amb discapacitat portem endavant dos projectes de cooperació.

 Servei d’ajuda a domicili.

Amb aquest projecte atenem directament a les persones amb discapacitat profunda en el seu propi domicili. En coordinació directa amb el Ministeri de Igualtat i Promoció de la Dona de la República Àrab Saharaui fem entrega de material destinat a millorar l’atenció domiciliària d’estes persones, tal com bolquers, alimentació específica, matalassos adaptats, fundes especials per als matalassos, medicaments, etc. 

 Escola de formació.

Aquest projecte es desenvolupa íntegrament en els campaments de refugiats de persones saharauis, en Tindouf (Argèlia). Es tracta d’un treball que es realitza amb els familiars de les persones afectades per una discapacitat profunda. També participen les treballadores socials de la zona en la que resideixen els nostres usuaris, així com tot el personal implicat en la seva atenció. Mitjançant l’execució d’este projecte tractem de donar unes pautes de cura en el àmbit domèstic per a evitar deformitats físiques, que repercuteixin en problemes respiratoris, digestius i comunicatius. Aquestes indicacions són pautades per personal qualificat (fisioterapeutes) amb anys d’experiència en l’atenció de menors amb problemes neuronals severs.    

   Caravanes solidáries

Cada any enviem aliments, productes d'higiene i medicaments per a les famílies dels xiquets discapacitats dels campaments de refugiats, en Tindouf (Argèlia)
 

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Learn more

I understand

Aviso Legal / Política de Cookies / Política de privacidad 

Seguridad de la página de inicio