Associació d'ajuda a persones saharauis amb discapacitat

L’ONG d’Algemesí AAPSD inaugura aquest dijous 19 d’octubre a les 20:00 h. al Museu de la Festa d’Algemesí una exposicióde quadres sobre els habitants dels campaments del Sahara Occidental creats per l’artista local Xavier Ferragud. Amb aquest exposició Ferragud vol acostar una vintena de biografies d’habitants dels campaments de refugiats del Sàhara occidental, al nord d’Àfrica, amb els seus pinzells.

Llegeix més:L’ONG d’Algemesí AAPSD inaugura una exposició de quadres sobre els habitants dels campaments del...

Vos informem que el proper  dissabte 14 d’octubre de 2017, a l’auditori municipal de Guadassuar es realitzarà el VI Festival Benèfic GUADASSUAR SOLIDARI.  El 100% de la recaptació es destinarà a obres solidàries, entre les que està la nostra associació. Si esteu interessats en assistir poseu-se en contacte amb Carlos Girbés Pol (635 047 612).

El passat dijous 1 de febrer  l'AAPSD celebrà la seua assemblea anual ordinària al Teatre Municipal d’Algemesí

En aquesta assemblea la Junta Directiva donà a conéixer a tots els socis de l'AAPSD l'informe anual d'activitats, així com l'estat de comptes i els resultats del darrer viatge als campaments de refugiats que es dugué a terme el passat desembre.

Llegeix més:Assemblea general 2017

El proper dijous 9 de juny la AAPSD a les 19:30 en el Casino Lliberal d'Algemesí celebrem la nostra assemblea anual. En ella explicarem el resultat del viatge de maig.

 

¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Learn more

I understand

Aviso Legal / Política de Cookies / Política de privacidad 

Seguridad de la página de inicio