Associació d'ajuda a persones saharauis amb discapacitat

L’ONG d’Algemesí AAPSD reb 6.000 € de l’associació cultural Mussol de Banyeres de Mariola

L’ONG d’Algemesí AAPSD ha rebut de l’associació cultural Mussol (Música i Solidaritat) de Banyeres de Mariola 6.000 €, que es destinaran a la construcció d’un centre d’atenció als cooperants en els campaments de refugiats del Sahara Occidental i a la resta de projectes solidaris que l’AAPSD porta endavant als mateixos campaments.

Aquesta donació s’ha produït en el marc del Festival de Música Mariola Rock, que l’associació Mussol organitza anualment a Banyeres de Mariola, i que cada any dedica la seua recaptació a una ONG valenciana.

L’edició d’enguany, que se celebrà el passat 15 de setembre, comptà amb la participació dels membres de l’AAPSD, que montaren el seu stand en les activitats que es dugueren a terme durant el dia (vermut solidari i el dinar de germanor) i després també estigueren presents als concerts explicant la seua tasca solidària als campaments de refugiats.

Tant l’associació Mussol com l’AAPSD han mostrat la seua satisfacció per l’èxit d’aquesta iniciativa, ja que s’han superat les expectatives de recaptació. El president de l’AAPSD, Carlos Girbés, ha declarat que “estem molt agraïts a l’associació Mussol per haver triat el nostre projecte solidari com a destinatari de la seua donació enguany, i, per la nostra banda, estem oberts a vindre cada any a explicar el que fem als campaments i la lluita del poble saharaui per la seua llibertat”

 


¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Learn more

I understand

Aviso Legal / Política de Cookies / Política de privacidad 

Seguridad de la página de inicio