Associació d'ajuda a persones saharauis amb discapacitat

Vehicle escolar adaptat

L’Associació d’ajuda a persones saharauis amb discapacitat ha aportat 500€ per a la compra de un vehicle escolar adaptat per al centre “Jose Felix Castillo”, ubicat en la wilaya de Bojador.

Aquest centre atén a persones invidents i sordmudes, tractant d’integrar-les en cicles superiors del sistema educatiu. El centre té un funcionament òptim, distribuint als seus alumnes segons el seu grau de diversitat funcional i edat. A més de la formació que el centre ofereix, els alumnes desdijunen i mengen en el centre, ja que aquest disposa de cuina pròpia.

Malgrat el bon funcionament del centre, hi ha molts alumnes que no poden acudir, ja que el centre no disposa de transport escolar i aquells alumnes que viuen més allunyats del centre no poden acudir, ja que no poden fer el trajecte a peu.

Hawari, que és el director del centre escolar i la persona que treballa per a que tots els alumnes puguen acudir, ens ha demanat la nostra col·laboració per a la compra de un vehicle que utilitzaran per al servei de transport del alumnat del col·legi.  Val a dir que Hawari és el coordinador dels nostres projectes als campaments, que el coneixem sobradament, ja que ha compartit amb nosaltres tots els viatges que hem fet als campaments, sabem del seu gust per treballar per les persones amb més necessitat i tenim el plaer de comptar amb la seva amistat.

Per tot l’anterior ens hem vist en l’obligació de col·laborar junt a altres ONG’S valencianes en l’aportació de 500€, sobre un total de 2.500€ que ha costat el vehicle.

 


¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Learn more

I understand

Aviso Legal / Política de Cookies / Política de privacidad 

Seguridad de la página de inicio