Associació d'ajuda a persones saharauis amb discapacitat

Carta octubre 2014

Molt apreciat col·laborador:

Tenim el plaer d’informar-te que el viatge als Campaments de Refugiats de Tindouf realitzat en el mes de setembre de 2014 ha estat un èxit. L’equip de cooperants ha pogut desenvolupar d’una forma excel·lent la seua tasca, i han tornat ben satisfets per com, entre tots, estem millorant la qualitat de vida dels els nostres apadrinats.

 

Mitjançant la present carta volem informa-te sobre el treball que s’ha realitzat en els campaments.

L’equip de cooperants, format per tres fisioterapeutes i una persona encarregada de la intendència, han treballat durant quinze dies en les wilayes (pobles) d’Auserd i El Aiun. La forma de procedir ha estat la mateixa en les dues wilayes. S’han fet visites domiciliàries a totes les persones amb edats compreses entre els zero i vuit anys. Amb estos menors s’ha fet un treball de prevenció, donant-los una sèrie d’indicacions i pautes de treball individualitzades en el camp de la fisioteràpia.

Posteriorment s’ha estudiat cada cas, valorant aspectes físics, neurològics i familiars, i hem seleccionat cinc persones ( dues d’Auserd i tres d’El Aiun) a les que els hem fet entrega de la cadira terapèutica dissenyada pels nostres fisioterapeutes. Amb estos menors i les seves famílies s’ha fet una feina en profunditat, treballant amb ells diferents dies, valorant els canvis que es produïen en el menor amb la correcta utilització de la cadira i transmetent les pautes a seguir i els criteris bàsics en l’atenció de menors amb discapacitat profunda. Les famílies han pogut comprovar com milloraven dia a dia els nostres usuaris i manifestaven als fisioterapeutes de la nostra associació el seu agraïment per la tasca realitzada.

El responsable de la intendència, junt amb el personal del Ministeri d’Afers Socials de la RASD, s’encarregà de fer l’entrega de material destinat a millorar l’atenció domiciliària de tots els nostres apadrinats, a totes les wilayes dels campaments. S’entregaren bolquers, gel per a higiene personal,, sabó per a rentar la roba  i producte per a neteja de les vivendes.

Des de l’Associació d’Ajuda a Persones Saharauis amb Discapacitat tenim el plaer d’informa-vos que els nostres projectes de cooperació estan funcionant excel·lentment i hem sigut rebuts amb gran alegria tant  pel Ministeri d’Afers Socials de la RASD com per les famílies de les persones apadrinades. Una vegada més  volem donar-te les gràcies per la teua col·laboració i informar-te que al mes de novembre de 2014 farem l’assemblea general anual, on explicarem amb detall tot el treball realitzat i debatrem sobre les perspectives de futur dels nostres projectes.

Atentament,

Associació d’Ajuda a Persones Saharauís amb Discapacitat 


¡Atención! Este sitio usa cookies y tecnologías similares.

Si no cambia la configuración de su navegador, usted acepta su uso. Learn more

I understand

Aviso Legal / Política de Cookies / Política de privacidad 

Seguridad de la página de inicio